hemmmmmma :D












exclusive lounge

sweeeeet , är i hamburg nu.. äälskar sängarna och lakanen på hotellen här , fluffiga och gosiga som på fiilm . 

undra om de blir nå "automarken" på tv snart.. man ska gissa bilmärken på en viss bokstav medans programledarna står halvt nakna, tills nån kommer nära lösningen och dom säger typ "oj vad varmt det blev med latexdräkt nu, bäst jag tar av mej den......"


nästan som linda bengtzing i ordjakten, bara lite mer snoppvänligt......

 


ingen har lärt mig hur man dricker

image541

stugan

jag vill åka till stugan.. nuuuu! jag vill åka vattenskidor, handla i lillkiosken, sitta i bilen iklädd blöt bikini och njuta av en röd rumpa och en blåskattar som snart kommer. men mest av allt vill jag basta och kasta mig i det förjävla onödigt kalla vattnet, simma runt och tänka lite på vad som skulle hänt ifall jag hade en snopp och storjäddan simmade under mig.


sen vill jag faktiskt, kan inte fatta att jag säger det, men höra mamma när hon som vanligt efter bastun fläker ut sig på soffan på bron, sådär så låren ser ut som två degar, eller när man knäcker ägg i stekpannan och dom liksom flyter ut, tittar ut över sjön, smeker sig lite över ansiktet och säger (som alltid) "ååh, vad underbart! får man ha det såhär bra?" medans jag köttar i mig ostkrokar/ostbågar (VADFAN HETER DET ?) och svarar "men JAA"



.



mamma gick runt och tömde papperskorgar förut, så går hon in i mitt rum och kommer ut med bekymmersrynkor i pannan "jaha, där var det ju inte sorterat"  förväntar hon sig att man ska ha en jävla återvinningscentral under skrivbordet ?


förresten tycker alex att jag ser ut som andreas johnsson :(

jaha tack :( :) ?

hejhejhejhej

tänkte bara säga lite god natt till er ; ) dom som är vakna och tänker att "fan nu..........." ...... äh jag kommer inte på nåt.. men om det är nån som läser nu på kvällen/natten i stället för att läsa imorgon på daaagen.
eeeh vaaa?! jag svär på att nånting precis åkte förbi över väggen.. "nånting" var alltså en skugga..... hejjagärrädd.
HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP :O

skoja.......

kul skämt :)

holiness

blev less på mamma förut när hon tjatade så jag låste in henne i garderoben..
hahahahahahahahahhaha

.....tyckte de va lite kul ja..

men jag släppte ut henne igen, tyvärr. hehehh



finfina bysser

aicha


RSS 2.0