tunnelbana är coolt.. eller? :S ja inte vet jag

alltså jag har lite svårt att förstå varför mamma måste tro att vi kommer från landet när vi är i Stockisholmis..

sist vi var där.. eller gången före kanske.. äääh EN gång för ett tag sen, vi skulle åka tunnelbanisen i alla fall, så går man där och är påväg mot rulltrapporna ( som förövrigt går så jävla snabbt att man typ håller på och snubblar) ( jag kanske kommer från landet om jag tycker att dom går SÅ snabbt) och försöker hålla samma takt som alla andra o smälta in lite nonchalant.. så står man där, åker en bit och tänker "ja det här går ju bra" så hör man en gäll dagisfrökenröstsröst bakifrån, jättehögt, med sånt där tonläge som går upp på slutet av namnet" ALMAA!! nu är vi i stockholm, då håller man till hööger!"

"vadå vem var det? hörde du det där? heter du Alma? vilken jävla galning.."

en annan sak jag tänkte på.. när man går från avklivningen till, typ utgången. äh, i korridorerna eller vad man ska säga, är det bara jag som börjar skratta själv? jaha ja det kanske bara är jag men vadå det är ju så kul :')
ahahaha alla ser så stenseriösa ut och så ska alla låtsas ha så bråttom och vara så viktiga.. så kommer man själv där o ler lite.. ahaha näe alltså jag skrattar nu bara av o tänka på det :') jag vet inte hur jag ska förklara vad som är så kul med det.. näe det är inte för att jag är lättroad jag lovar, det är askul!

eeh ja. smaklig måltid :)
om ni inte redan har ätit. då får ni ha smaklig måltid när ni äter frukost.. ni kanske inte gör det :S ni kanske fikar ikväll då i alla fall? smaklig middag imorgon då.. eller hoppar ni över den också kanske?? men lunchen då i alla fall? ja den måste ni ju ta, smaklig lunchtid :) näe kanske inte.. näe alltså jag vet inte.. smaklig måltid nästa gång ni tar en måltid! ah shit, måltid det låter som sista måltiden.. näe nu har jag verkligen rört till det.. vad var det vi pratade om egentligen? eller pratade, vadå? det är ju jag som skriver.. och ni som läser.. eller läser och läser, ni SER vad det står, fast jaa.. man måste ju läsa för att se vad det står.. vadå står? orden står väl för fan inte upp? tänk om bokstäverna ligger? eller vadå ligger, sitter kanske? vad sitter det på den där skylten?



Kommentarer
Postat av: agnes

alltsåå hahahahahahahahahaha du är ju helt störd! hahahahahahaha

2010-05-05 @ 04:07:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0